komekoji sušená BIO

Neohodnoceno
 
bez lepku vegan BIO
 
  • enzymatická rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake apod.

  • po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa

  • příklady použití

    • příprava amazake ve formě přirozeně sladké kaše nebo skladkého nápoje

    • jako startér pro výrobu domácí miso pasty či kvašené marinády shiokoji

    • nadrtit na jemnou mouku v hmoždíři nebo za pomoci tyčového mixéru, obalit steak, nechat jeden až dva dny působit (stařit), maso očistit a omýt a poté běžným způsobem úpravit

Dostupnost Skladem
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 156,52 CZK bez DPH
180 CZK    
Kategorie staření a marinování
 
minimální trvanlivost od data výroby 6 měsíců
složení rýže sušená, aspergillus oryzae
skladování v suchu při teplotě do 25°C
výživové údaje na 100g energie 1752kJ/418kcal, tuky 0.5g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.2g), sacharidy 93g (z toho cukry 0.2g), bílkoviny 8.5g, sůl 0g
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.