Dear customers, we would like to inform you that during the summer period we do not ship packages on Fridays to prevent products from unnecessary exposure to high temperatures in warehouses and carriers' vehicles over the weekend. Thank you for your understanding and continuous support.
Not rated

Fermentace

Kvašené potraviny pro zdravý život

21,12 EUR 21,12 EUR excl. VAT
Category: books
book
in stock EAN: 9788027131525
21,12 EUR
21,12 EUR excl. VAT

Kvašené potraviny pro zdravý život

 

Informace vydavatele:

Datum vydání: 04.11.2021
Katalogové číslo: K507
ISBN: 978-80-271-3152-5
Formát / stran: 185×250, 272 stran
 

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví.

Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě.

Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check