V Kojibakers se hodně věnujeme výrobě různých druh...
recepty
Často se ptáte, jak se dají použít některé z ...
Daniela Bystrická z Entrée si nejen s na...
Dhál je jedno z typických indických jídel „z ...
Tak to je recept jak vyšitý na horké léto . Také m...
V olomoucké Entrée si s našimi produkty ...
Je taková škoda, že nejsme kuchaři. Umíme ty věci ...
Nechcete zkusit koblihy s misem? Skvělý recep...
Daniela Bystrická z Entrée restaurace zvládla...
Tohle je recept, na který jsme čekali. Milujeme ja...
Máme pro vás další skvělý a originální recept z&nb...
Yuhi Che nám připravila tip na zajímavé pickles. T...
Sezóna chřestu každoročně navazuje na sezónu medvě...
V tomto příspěvku nám Yuhi Che ukáže jednu z ...
Často odpovídáme na to, k čemu se miso použív...
Když už je konečně počasí na pravidelné jídlo venk...
Jednoduchou a chuťově extra zajímavou přílohu na j...
Občas zabrousíme i do vyšší gastronomie a tak nabí...
Dnes tu máme jednu rychlovku netypické, ale skvělé...
V misu je možné různé věci nakládat. Velmi často z...
Dnes Vám přinášíme trochu netypický recept na miso...
Minule jsme si připravili (shio)koji s medvěd...
Milujeme medvědí česnek, který jednou za rok přiná...
Kuře křehčené v komekoji, arašídová miso omáč...
Miso bábovka (nebo koláč podle toho, jakou formu n...
Pokud jste si již připravili Cibulové koji, nabízí...
Opět po čase navazujeme na dřívější recepty z ...
Krásný a trochu náročnější recept pro sváteční stů...
Martin Baránek, sous chef z olomoucké Entrée ...
Osvěžující chuť, kterou můžete použít jako dresink...
Umami dochucovadlo na druhou. Yuhi Che spojila síl...
Yuhi Che pro nás tentokrát připravila sladkou vari...
Pro slavnostnější oběd přinášíme trochu náročnější...
Zdravá verze majonézy od Yuhi Che, kterou můžete v...
Každý máme svůj recept na bramborový salát, no né?...
Pokud Vás minule zaujalo Bazalkové koji, přeložili...
Další unikátní přísadou, kterou si doma můžete leh...
Nedávný recept na Shiokoji bůček vzbudil ohlas a t...
Nedávno jsme Vás seznámili s Rajčatovým koji ...
Volně navazujeme na dřívější recepty z komeko...
Martin Baránek z olomoucké Entrée restaurace ...
Jestli už máte připravené česnekové koji z mi...
Z komekoji (sušené enzymatické rýže) si můžet...
Recept pro luxusní nedělní oběd plný umami chutí. ...
Jednoduše a chutně. Tohle máme s Japonci spol...
Další recept z Japonska pro české masožrouty....
Sladká inspirace od Martina Baránka, zástupce Přem...
Díky této metodě přípravy a použití shiokoji si př...
Recept od Martina Baránka, zástupce Přemka Forejta...
Velmi zajímavý a originální recept, který pro nás ...
Ingredience pro satát: Uvařená rýže - 3...
Pro fanoušky lehkých jídel plných chutí tu máme da...
Ingredience pro dvě porce: 1 avokádo (uzrálé, s...
Ingredience pro 3-4 porce: 200g mletého vepřové...
Netradiční kvašené okurky... Ingredience: 10-1...
Nenáročná a pohodová chuťovka pro různé příležitos...
Marinované vepřové maso v misu... Ingredience: ...
Ingredience: 400 g čínského zelí (čtvrt hlávky)...
Ingredience: 500g vepřového nebo kuřecího masa ...
Máte v lednici lososa a přemýšlíte o novém způsobu...
Ingredience pro 4 porce: 100g čínského zelí 1 ...
V jedné z objednávek jsme měli vtipný komentář, že...
Jak nám tak začíná léto, přichází i čas na svěží v...
Velmi jednoduchý, šikovný a chutný tip. Miso totiž...
Amazake je tradiční japonská kaše nebo také nápoj,...