recepty

Smažené kalamáry s cibulovým koji

Pokud jste si již připravili Cibulové koji, nabízí...

Cibulové koji

Opět po čase navazujeme na dřívější recepty z ...

Kachní prso v koji, červená řepa, bramborové noky, pomeranč

Krásný a trochu náročnější recept pro sváteční stů...

Kaju Katli s Misem

Martin Baránek, sous chef z olomoucké Entrée ...

Ume koji

Osvěžující chuť, kterou můžete použít jako dresink...

Tamari koji

Umami dochucovadlo na druhou. Yuhi Che spojila síl...

Jablečné koji a „hot-milk drink“

Yuhi Che pro nás tentokrát připravila sladkou vari...

Vepřová žebra se sečuánským pepřem

Pro slavnostnější oběd přinášíme trochu náročnější...

Tofu majonéza

Zdravá verze majonézy od Yuhi Che, kterou můžete v...

Bramborový salát s misem a hořčicí

Každý máme svůj recept na bramborový salát, no né?...

Kuřecí maso na bazalkovém koji

Pokud Vás minule zaujalo Bazalkové koji, přeložili...

Bazalkové koji

Další unikátní přísadou, kterou si doma můžete leh...

Kroupová polévka s misem a uzeným

Nedávný recept na Shiokoji bůček vzbudil ohlas a t...

Hayashi s rajčatovým koji

Nedávno jsme Vás seznámili s Rajčatovým koji ...

Rajčatové koji

Volně navazujeme na dřívější recepty z komeko...

Vepřový bůček marinovaný v shiokoji

Martin Baránek z olomoucké Entrée restaurace ...

Dušené houby s česnekovým koji

Jestli už máte připravené česnekové koji z mi...

Česnekové koji (Ninniku Koji)

Z komekoji (sušené enzymatické rýže) si můžet...

Vepřová líčka s miso – shiitake veloute

Recept pro luxusní nedělní oběd plný umami chutí. ...

Shiokoji vejce

Jednoduše a chutně. Tohle máme s Japonci spol...

Smažené vepřové marinované v misu

Další recept z Japonska pro české masožrouty....

Miso cheesecake

Sladká inspirace od Martina Baránka, zástupce Přem...

Jemná a šťavnatá kuřecí prsa

Díky této metodě přípravy a použití shiokoji si př...

Hrachová miso polévka

Recept od Martina Baránka, zástupce Přemka Forejta...

Ovocná omáčka

Velmi zajímavý a originální recept, který pro nás ...

Rajčatový salát s rýží a miso dresinkem

  Ingredience pro satát: Uvařená rýže - 3...

Špenát s tamari a hořčičnými semínky

Pro fanoušky lehkých jídel plných chutí tu máme da...

Miso avokádo

Ingredience pro dvě porce: 1 avokádo (uzrálé, s...

Mleté vepřové s misem

Ingredience pro 3-4 porce: 200g mletého vepřové...

Kvašáky v shiokoji

Netradiční kvašené okurky... Ingredience: 10-1...

Brambory s "miso máslem"

Nenáročná a pohodová chuťovka pro různé příležitos...

Vepřové Miso Zuke

Marinované vepřové maso v misu... Ingredience: ...

Fermentované čínské zelí hakusai oshinko

Ingredience: 400 g čínského zelí (čtvrt hlávky)...

Shiokoji řízek

Ingredience: 500g vepřového nebo kuřecího masa ...

Losos marinovaný v misu

Máte v lednici lososa a přemýšlíte o novém způsobu...

Shiokoji polévka

Ingredience pro 4 porce: 100g čínského zelí 1 ...

Česnekové miso

V jedné z objednávek jsme měli vtipný komentář, že...

Nakládaná okurka v shiokoji

Jak nám tak začíná léto, přichází i čas na svěží v...

Miso majonéza

Velmi jednoduchý, šikovný a chutný tip. Miso totiž...

Amazake

Amazake je tradiční japonská kaše nebo také nápoj,...

40 položek celkem
Zpět do obchodu