recepty

Shiokoji rib eye steak s fermentovaným pepřem

Jakmile Daniela Bystrická ochutnala Shiokoji s&nbs...

Šišky s miso mákem

Samozřejmě jsme moc rádi za všechny recepty, kde n...

Amazake s batátem

Sladká kaše nebo také nápoj Amazake (Amasaké) má n...

Miso polévka s lososem v tamari

Perfektní miso polévka na japonský způsob od Danie...

Kachní prso v koji, višně v praoctu, perník, paštika

Daniela Bystrická z olomoucké Entrée se postu...

Česnekové miso od Yuhi

Yuhi nám připravila alternativu naší česnekové mis...

Rib eye v koji, miso omáčka, chimichurri

Recept, kde jsou hned tři z našich produktů a...

Adzuki koji

Na zdravé vlně receptů od Yuhi Che zůstáváme i nad...

Knedlíček, kuře, klobása s tamari a kimčačka

Inovativní a boží recept od Daniely Bystrické. Klo...

Mandarinkové koji

Na tuhle chuť jsme byli hodně zvědaví, protože spo...

Shiokoji kachna, petržel, miso pyré, jalovec omáčka

Na sváteční dny třeba dostanete chuť na výjimečné ...

Marinované kaki se shiokoji

Tohle exotické ovoce dnes najdete ve většině obcho...

Dýňová polévka s misem a tamari

Daniea Bystrická, kuchařka olomoucké Entrée restau...

Smažené brambory se shiokoji a česnekem

Yuhi Che, úžasná Japonka žijící přes deset let v&n...

Okonomiyaki

Okonomiyaki je druh zelné placky, která patří mezi...

Knedlíček s lilkem, houbami a misem

Děkujeme Daniele Bystrické za další supr recept. T...

Pečené fíky s makovým misem

Máte chuť na něco sladkého, ovocného a se slaným t...

Hovězí tataki s tamari

Děkujeme Daniele Bystrické z Entrée za další ...

Sušené maso

Chtěli jste si doma někdy vyzkoušet sušené maso? M...

Dengaku miso omáčka s lilkem

Dengaku je typická miso omáčka na grilovaný lilek....

Kimchi podle Daniely Bystrické

Typů jak fermentovat kimchi je nezměrné množství. ...

Kotrč a miso emulze

Houby milujeme. Objevujeme i ne-úplně běžné druhy,...

Grilovaná a marinovaná hokaido dýně

Po sezóně „nechceš cuketu?“ přichází doba „máte do...

Padrone papriky s kozím sýrem a tamari

V Kojibakers se hodně věnujeme výrobě různých druh...

Čočkový chléb s karamelovým misem

Často se ptáte, jak se dají použít některé z ...

Knedlíček – kuře, miso, limeta, citronová tráva

Daniela Bystrická z Entrée si nejen s na...

Dhál s cizrnovým misem a hrachovou tamari

Dhál je jedno z typických indických jídel „z ...

Marinovaná makrela s Gazpachem a cherry rajčaty

Tak to je recept jak vyšitý na horké léto . Také m...

Hruškový frgál s karamelovým misem

V olomoucké Entrée si s našimi produkty ...

Jahodové knedlíky s miso krémem, drobenkou a shiokoji tvarohem

Je taková škoda, že nejsme kuchaři. Umíme ty věci ...

Koblihy s miso pudinkem

Nechcete zkusit koblihy s misem? Skvělý recep...

Shiokoji ceviche s nakládaným nezralým bezem

Daniela Bystrická z Entrée restaurace zvládla...

Jahody se shiokoji

Tohle je recept, na který jsme čekali. Milujeme ja...

Miso cibulačka s chipsy a olejem

Máme pro vás další skvělý a originální recept z&nb...

Pickles v rýžovém octu

Yuhi Che nám připravila tip na zajímavé pickles. T...

Krevety a chřest s miso omáčkou z medvědího česneku

Sezóna chřestu každoročně navazuje na sezónu medvě...

Mátové koji & japonská snídaně s dušeným lososem

V tomto příspěvku nám Yuhi Che ukáže jednu z ...

Miso hummus

Často odpovídáme na to, k čemu se miso použív...

Salátový miso-sezamový dresink

Když už je konečně počasí na pravidelné jídlo venk...

Miso dip s pomerančem

Jednoduchou a chuťově extra zajímavou přílohu na j...

Fazolky, žloutek, rýže

Občas zabrousíme i do vyšší gastronomie a tak nabí...

Shiokoji banánový dezert

Dnes tu máme jednu rychlovku netypické, ale skvělé...

Sýr nakládaný v misu

V misu je možné různé věci nakládat. Velmi často z...

Mléčná miso polévka

Dnes Vám přinášíme trochu netypický recept na miso...

Jarní okurkový salát

Minule jsme si připravili (shio)koji s medvěd...

(Shio)Koji s medvědím česnekem

Milujeme medvědí česnek, který jednou za rok přiná...

Kuře, arašídy, květák

Kuře křehčené v komekoji, arašídová miso omáč...

Kešu bábovka s misem

Miso bábovka (nebo koláč podle toho, jakou formu n...

Smažené kalamáry s cibulovým koji

Pokud jste si již připravili Cibulové koji, nabízí...

Cibulové koji

Opět po čase navazujeme na dřívější recepty z ...

Kachní prso v koji, červená řepa, bramborové noky, pomeranč

Krásný a trochu náročnější recept pro sváteční stů...

Kaju Katli s Misem

Martin Baránek, sous chef z olomoucké Entrée ...

Ume koji

Osvěžující chuť, kterou můžete použít jako dresink...

Tamari koji

Umami dochucovadlo na druhou. Yuhi Che spojila síl...

Jablečné koji a „hot-milk drink“

Yuhi Che pro nás tentokrát připravila sladkou vari...

Vepřová žebra se sečuánským pepřem

Pro slavnostnější oběd přinášíme trochu náročnější...

Tofu majonéza

Zdravá verze majonézy od Yuhi Che, kterou můžete v...

Bramborový salát s misem a hořčicí

Každý máme svůj recept na bramborový salát, no né?...

Kuřecí maso na bazalkovém koji

Pokud Vás minule zaujalo Bazalkové koji, přeložili...

Bazalkové koji

Další unikátní přísadou, kterou si doma můžete leh...

Kroupová polévka s misem a uzeným

Nedávný recept na Shiokoji bůček vzbudil ohlas a t...

Hayashi s rajčatovým koji

Nedávno jsme Vás seznámili s Rajčatovým koji ...

Rajčatové koji

Volně navazujeme na dřívější recepty z komeko...

Vepřový bůček marinovaný v shiokoji

Martin Baránek z olomoucké Entrée restaurace ...

Dušené houby s česnekovým koji

Jestli už máte připravené česnekové koji z mi...

Česnekové koji (Ninniku Koji)

Z komekoji (sušené enzymatické rýže) si můžet...

Vepřová líčka s miso – shiitake veloute

Recept pro luxusní nedělní oběd plný umami chutí. ...

Shiokoji vejce

Jednoduše a chutně. Tohle máme s Japonci spol...

Smažené vepřové marinované v misu

Další recept z Japonska pro české masožrouty....

Miso cheesecake

Sladká inspirace od Martina Baránka, zástupce Přem...

Jemná a šťavnatá kuřecí prsa

Díky této metodě přípravy a použití shiokoji si př...

Hrachová miso polévka

Recept od Martina Baránka, zástupce Přemka Forejta...

Ovocná omáčka

Velmi zajímavý a originální recept, který pro nás ...

Rajčatový salát s rýží a miso dresinkem

Ingredience pro satát: Uvařená rýže - 300 g Če...

Špenát s tamari a hořčičnými semínky

Pro fanoušky lehkých jídel plných chutí tu máme da...

Miso avokádo

Ingredience pro dvě porce: 1 avokádo (uzrálé, s...

Mleté vepřové s misem

Ingredience pro 3-4 porce: 200g mletého vepřové...

Kvašáky v shiokoji

Netradiční kvašené okurky... Ingredience: 10-1...

Brambory s "miso máslem"

Nenáročná a pohodová chuťovka pro různé příležitos...

Vepřové Miso Zuke

Marinované vepřové maso v misu... Ingredience: ...

Fermentované čínské zelí hakusai oshinko

Ingredience: 400 g čínského zelí (čtvrt hlávky)...

Shiokoji řízek

Ingredience: 500g vepřového nebo kuřecího masa ...

Losos marinovaný v misu

Máte v lednici lososa a přemýšlíte o novém způsobu...

Shiokoji polévka

Ingredience pro 4 porce: 100g čínského zelí 1 ...

Česnekové miso

V jedné z objednávek jsme měli vtipný komentář, že...

Nakládaná okurka v shiokoji

Jak nám tak začíná léto, přichází i čas na svěží v...

Miso majonéza

Velmi jednoduchý, šikovný a chutný tip. Miso totiž...

Amazake

Amazake je tradiční japonská kaše nebo také nápoj,...

88 položek celkem
Zpět do obchodu