Dear customers, we would like to inform you that during the summer period we do not ship packages on Fridays to prevent products from unnecessary exposure to high temperatures in warehouses and carriers' vehicles over the weekend. Thank you for your understanding and continuous support.
Not rated

Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur.

17,20 EUR 17,20 EUR excl. VAT
Category: books
book
in stock
17,20 EUR
17,20 EUR excl. VAT

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur.

 

Informace vydavatele:

Datum vydání: 12.11.2020
Katalogové číslo: 75061
ISBN: 978-80-271-3029-0
Formát / stran: 144×207, 256 stran
 

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku.

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).

Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.

 

 

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check