blog

Výpis článků

Garum: Od antické luxusní omáčky k modernímu veganskému dochucovadlu

Představte si chuť, která dokáže jediným dotykem p...

The Essence of Koji: To nejlepší z japonské ušlechtilé plísně v jedné kapsli

Každý den pracujeme s ušlechtilou plísní japonskéh...

Pět let cesty za chutí: Náš nejcennější poklad v jednom kufříku

Pět let je za námi a my si občas říkáme, jak neuvě...

Jak doma v kuchyni používat miso?

Tento dotaz se nám pravidelně opakuje a odpověď by...

Miso polévky od Kojibakers

Způsob, jak můžete jíst kvalitně kdykoliv a kdek...

Jak si připravujeme miso polévky my...

Asi už jste vyzkoušeli naše miso polévky a možná s...

Koji ocet dozrál (3 roky jsme čekali)

Jsou věci, na které se jednoduše vyplatí počkat. A...

Návštěva miso, saké, shoyu, koji a dalších výroben v Japonsku

V lednu 2025 jsme na dva týdny vyrazili do Japonsk...

Ovládací prvky výpisu

8 položek celkem