Představte si chuť, která dokáže jediným dotykem p...
blog
Výpis článků
The Essence of Koji: To nejlepší z japonské ušlechtilé plísně v jedné kapsli
Každý den pracujeme s ušlechtilou plísní japonskéh...
Pět let cesty za chutí: Náš nejcennější poklad v jednom kufříku
Pět let je za námi a my si občas říkáme, jak neuvě...
Jak doma v kuchyni používat miso?
Tento dotaz se nám pravidelně opakuje a odpověď by...
Miso polévky od Kojibakers
Způsob, jak můžete jíst kvalitně kdykoliv a kdek...
Jak si připravujeme miso polévky my...
Asi už jste vyzkoušeli naše miso polévky a možná s...
Koji ocet dozrál (3 roky jsme čekali)
Jsou věci, na které se jednoduše vyplatí počkat. A...
Návštěva miso, saké, shoyu, koji a dalších výroben v Japonsku
V lednu 2025 jsme na dva týdny vyrazili do Japonsk...
Ovládací prvky výpisu
8 položek celkem
