Reakce zákazníků

Zuzana Bábková

... dnes mi nebylo od rána dobře, tak jsem si k večeři udělala kimchi miso polévku a přidala jsem do ní čerstvou cibulovou nať ze záhonu.... to bylo tak strašně moc dobré a pro můj žaludek a tělo jako životabudič!!! musela jsem si udělat ještě druhou misku :-) pak ochutnal manžel, který už byl po večeři a také si hned šel udělat velkou misku. Děkuji. Je to vážně úžasné a už se těším, až ochutnám i zbytek vašich produktů (už čekají v lednici).:-)

Lenka Fotrová

Musím potvrdit, že moje první zkušenosti s Vašimi produkty jsou báječné. Hrachové miso je výtečné naprosto do všeho a jako člověk omezující konzumaci sóji (byť i fermentované), jsem za něj velmi ráda. Shiokoji úžasně pozvedlo chuť krůtí sekané - to snad kouká i z fotky níže :-) . Slíbený koláč bohužel zatím nějak nevyšel - kdykoliv jsem z Vašeho Komekoji vyrobila Amazaké, okamžitě jsme je doma spořádali jako kaši takže na výrobu koláče už tak nějak nezbylo :-DTak snad někdy příště....

Marcela Zárubová

Zdravím minuly týden mi došla od Vás zásilka a Miso luxusní davam do všeho a cibulovi jsem teď davala do hotové zeleninové a bomba , a včera jsem nalozila kralika do vaši marinady a dneska pekla a úplně se rozpadal, bomba, dekuji

Eliška Píšová

musim vysmeknout poklonu vasi kimchi polevce. Proste lehce palive dokonale nebe v hube! Vybavily se mi vzpominky na Indonesii, kde je chili denni chleb. Sirim kudy chodim. Dnes jsem donesla sousedce na ochutnani hrachove ;-)Tesim se az si objednam tu suchou ryzi na amasake. Vzdy jsem ten desert chtela ochutnat, ale nenasla odvahu na vyrobu. S taky chci zkusit to shio na pecenou zeleninu.

Dina Riegerova

Rychlé dodání a hlavně výborné produkty. Zatím jsme vyzkoušeli jen tři - sójové miso, cibulové polévkové miso a Kimchi polévkové miso. Všechny vynikající, ale speciálně u Kimchi budu mít asi problém se závislostí. Ta chuť je tak dokonalá, že ho snídám i obědvám a k večeři se hodně přemlouvám, ať si dám něco jiného. Uvidím, jak dlouho mi to vydrží. Sklenice ale nevydrží, takže musím objednat znovu.

Sona Algayerova

hello, shikoji omacku nechcete predavat vo vacsom baleni? ❤ :-D vase miso je absolutne bozi a komekoji na steak je epicky tiez, skusala som aj na kacacie prsia 2 dni, bohuzial sa mi nikdy nepodarilo odfotit lebo.. zmizlo ale skusim nabuduce :-D paradni ste fakt este skuste nejak zacat robit natto, alebo aspon zmes na natto, aby sa dalo vyrobit doma, aj ked po tom neviem ci bude dopyt moc :-p

@vkalasek

Koji experiment was a great success. Shio-koji turned regular chicken which would normally taste like polystyrene in to an excellent delicacy. After baking it tasted like nothing I tasted in a long time. Juicy, evenly salted and with a great sweetness. Koji beef was as follows: regular sirloin from the supermarket, one with koji and one without. Our regular fresh sirloin with koji, 50 days dry aged sirloin and 80 days dry aged sirloin with koji. Big surprise was the regular koji from supermarket and the winner our regular sirloin with koji. 80 days of dry aged sirloin with koji was just too sweet. With this stuff I will doing a lot more experiments. Next, I will apply that on our charcuterie to cover that in mold and wait what will happen? Thank you so much

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.