Reakce zákazníků

Petra Rusz

Pánové již druhou objednávku jsem právě odeslala a chci poděkovat, že tu u nás někdo začal něco podobného vyrábět!!! Ty polívky jsou boží!!!! Chuťově doladěný fakt do detailu a odzkoušeno, že člověka postaví na nohy i po prohýřelé či jinak spánkově nekvalitní noci (ano postavilo mě to na nohy i při kocovince). Ta s kimchi to je fakt vynález hodný medaile ... ještě to potřebuju nějak naučit jíst syna - nastoupil do školky a věřím, že tohle je lepší booster na imunitu než kde co z lékárny. ale on po čase spase všechno, tak to půjde. Určitě budu objednávat pravidelně.

Vladimíra Nepožitková

díky klubu Jíme Jinak jsem se o Vás dozvěděla a žasnu.Musím potvrdit, že moje první zkušenosti s Vašimi produkty jsou báječné. Hrachové miso je výtečné naprosto do všeho.Dcera má alergii na soju a velmi uvítala alternativu hrachového misa.Dokonce si chválila i hrachové tamari..Já mám tedy vyzkoušeno miso,praocet a shijoki.Vše výborné.Nemám slov a veliká poklona,pochvala k Vaší práci.Už přemýšlím,že zkusím další Vaše výrobky.

Martina Foltýnová

pánové, musím vám vyseknout poklonu, vaše miso a polévky nemají chybu! Zkouším použití polévek i na dochucování, takže už jsme měli například žampionovou omáčku se lžící polévky shiitake a byla jedinečná. Největší zážitek jsme ale měli včera, kdy jsem natto prohřála klasicky na cibulce a místo sojovky jsem na závěr přidala lžíci kimchi polévky - doporučuji vyzkoušet, my už asi natto jinak jíst nebudeme
Shiokoji ještě na vyzkoušení čeká, přemýšlím co udělá třeba s lososem, kterého připravujeme v páře... No, však dám vědět
Zkrátka jsme opravdu nadšení a já jsem moc vděčná Evě z Jíme jinak, že vás pro nás "objevila".
Držím vám (i nám) pěsti, ať se vám daří. Kéžby by bylo víc takových poctivých nadšenců, jako jste vy.

Tereza Nieves Juráňová

Dokonalé. Jednoslovně, ale výstižně. Já tedy před první objednávkou váhala, přemítala, ale po vyzkoušení kimchi polévky a praoctu (nejlepčejší šťáva na léto, praocet s vodou!) si říkám, že nechápu, proč jsem neobjednala dřív. S radostí šířím dál mezi své blízké, protože mi přijde krásné, s jakou poctivostí a pečlivostí jsou vaše produkty připravovány a věřím, že nesejdete z cesty! ❤️ Děkuju!!! t

Zuzana Bábková

... dnes mi nebylo od rána dobře, tak jsem si k večeři udělala kimchi miso polévku a přidala jsem do ní čerstvou cibulovou nať ze záhonu.... to bylo tak strašně moc dobré a pro můj žaludek a tělo jako životabudič!!! musela jsem si udělat ještě druhou misku :-) pak ochutnal manžel, který už byl po večeři a také si hned šel udělat velkou misku. Děkuji. Je to vážně úžasné a už se těším, až ochutnám i zbytek vašich produktů (už čekají v lednici).:-)

Lenka Fotrová

Musím potvrdit, že moje první zkušenosti s Vašimi produkty jsou báječné. Hrachové miso je výtečné naprosto do všeho a jako člověk omezující konzumaci sóji (byť i fermentované), jsem za něj velmi ráda. Shiokoji úžasně pozvedlo chuť krůtí sekané - to snad kouká i z fotky níže :-) . Slíbený koláč bohužel zatím nějak nevyšel - kdykoliv jsem z Vašeho Komekoji vyrobila Amazaké, okamžitě jsme je doma spořádali jako kaši takže na výrobu koláče už tak nějak nezbylo :-DTak snad někdy příště....

Marcela Zárubová

Zdravím minuly týden mi došla od Vás zásilka a Miso luxusní davam do všeho a cibulovi jsem teď davala do hotové zeleninové a bomba , a včera jsem nalozila kralika do vaši marinady a dneska pekla a úplně se rozpadal, bomba, dekuji

Eliška Píšová

musim vysmeknout poklonu vasi kimchi polevce. Proste lehce palive dokonale nebe v hube! Vybavily se mi vzpominky na Indonesii, kde je chili denni chleb. Sirim kudy chodim. Dnes jsem donesla sousedce na ochutnani hrachove ;-)Tesim se az si objednam tu suchou ryzi na amasake. Vzdy jsem ten desert chtela ochutnat, ale nenasla odvahu na vyrobu. S taky chci zkusit to shio na pecenou zeleninu.

Dina Riegerova

Rychlé dodání a hlavně výborné produkty. Zatím jsme vyzkoušeli jen tři - sójové miso, cibulové polévkové miso a Kimchi polévkové miso. Všechny vynikající, ale speciálně u Kimchi budu mít asi problém se závislostí. Ta chuť je tak dokonalá, že ho snídám i obědvám a k večeři se hodně přemlouvám, ať si dám něco jiného. Uvidím, jak dlouho mi to vydrží. Sklenice ale nevydrží, takže musím objednat znovu.

Sona Algayerova

hello, shikoji omacku nechcete predavat vo vacsom baleni? ❤ :-D vase miso je absolutne bozi a komekoji na steak je epicky tiez, skusala som aj na kacacie prsia 2 dni, bohuzial sa mi nikdy nepodarilo odfotit lebo.. zmizlo ale skusim nabuduce :-D paradni ste fakt este skuste nejak zacat robit natto, alebo aspon zmes na natto, aby sa dalo vyrobit doma, aj ked po tom neviem ci bude dopyt moc :-p

@vkalasek

Koji experiment was a great success. Shio-koji turned regular chicken which would normally taste like polystyrene in to an excellent delicacy. After baking it tasted like nothing I tasted in a long time. Juicy, evenly salted and with a great sweetness. Koji beef was as follows: regular sirloin from the supermarket, one with koji and one without. Our regular fresh sirloin with koji, 50 days dry aged sirloin and 80 days dry aged sirloin with koji. Big surprise was the regular koji from supermarket and the winner our regular sirloin with koji. 80 days of dry aged sirloin with koji was just too sweet. With this stuff I will doing a lot more experiments. Next, I will apply that on our charcuterie to cover that in mold and wait what will happen? Thank you so much

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.