Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že během prázdninového období neposíláme zásilky v pátek. Snažíme se tak vyhnout situaci, kdy zboží zbytečně leží ve vozidlech a skladech dopravců přes víkend při vysokých letních teplotách. Děkujeme za pochopení a Vaši stálou přízeň.
Neohodnoceno

Fermentace

Kvašené potraviny pro zdravý život

490 CZK 490 CZK bez DPH
kniha
skladem
490 CZK
490 CZK bez DPH

Kvašené potraviny pro zdravý život

 

Informace vydavatele:

Datum vydání: 04.11.2021
Katalogové číslo: K507
ISBN: 978-80-271-3152-5
Formát / stran: 185×250, 272 stran
 

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví.

Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě.

Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu