66 hodnocení
genmaikoji
sušená enzymatická celozrnná rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake nebo pro rychlé 'staření' masa
Kategorie: | enzymy |
---|---|
bio/organic: | CZ-BIO-002 |
sušená enzymatická celozrnná rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake nebo pro rychlé 'staření' masa
složení: rýže celozrnná sušená BIO, aspergillus oryzae
výživové údaje na 100g: energie 1757kJ/420kcal, tuky 2.2g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.5g), sacharidy 89g (z toho cukry 1.4g), bílkoviny 8.7g, sůl 0g
doporučené skladování v suchu při teplotě do 25°C
minimální trvanlivost od data výroby: 12 měsíců
vyrobeno v ČR
CZ-BIO-002 zemědělství EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář