Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o provozu našeho e-shopu během vánočních svátků. Tento rok už neposíláme. E-shop je samozřejmě v provozu nepřetržitě, takže nakupovat můžete kdykoliv. Vaše objednávky přijaté po datu 20.12. budeme odesílat od 2. ledna 2025. Dárkové poukazy emailem posíláme do 24.12. do 14:00 :-) Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme Vám příjemný konec roku. Váš tým kojibakers
28 hodnocení

Kouzlo fermentace s plísní KOJI

Jedna ze světově nejúspěšnějších knih o koji a jejím využití, kterou v roce 2020 vydali Rich Shih a Jeremy Umansky v anglickém originálu jako KOJI Alchemy. Bylo nám ctí doplnit slova proslulého popularizátora fermentace Sandora Katze naší předmluvou k českému vydání.

599 CZK 599 CZK bez DPH
kniha
skladem
599 CZK
599 CZK bez DPH

Jedna ze světově nejúspěšnějších knih o koji a jejím využití, kterou v roce 2020 vydali Rich Shih a Jeremy Umansky v anglickém originálu jako KOJI Alchemy. Bylo nám ctí doplnit slova proslulého popularizátora fermentace Sandora Katze naší předmluvou k českému vydání.

 

Informace vydavatele:

Datum vydání: 25.09.2023
Katalogové číslo: 75077
ISBN: 978-80-271-1342-2
Formát / stran: 167×240, 352 stran
 

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké.

Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní.

V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete:

• Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace).
• Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin.
• Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji.
• Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu