Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že v letním období neexpedujeme v pátek, abychom se vyhnuli situaci, že Vaše balíčky zbytečně leží celý víkend v autech nebo skladech dopravců při vysokých teplotách. Prakticky to znamená, že zásilky na dobírku nebo uhrazené od pondělí do čtvrtka 12:00 odchází ještě tentýž den s doručením následujícího dne. Později přijaté objednávky jsou vyřízeny během víkendu a odchází v pondělí s doručením v úterý. Děkujeme za pochopení a Vaši stálou přízeň

komekoji BIO

bez lepku vegan BIO
54 hodnocení
140 CZK 121,74 CZK bez DPH
Skladem
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • enzymatická rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake apod.

  • po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa

  • příklady použití

    • příprava amazake ve formě přirozeně sladké kaše nebo skladkého nápoje

    • jako startér pro výrobu domácí miso pasty či kvašené marinády shiokoji

    • nadrtit na jemnou mouku v hmoždíři nebo za pomoci tyčového mixéru, obalit steak, nechat jeden až dva dny působit (stařit), maso očistit a omýt a poté běžným způsobem úpravit

  • Pokud nemáte s našimi produkty dosud zkušenost nebo máte nějaké nejasnosti stran nákupu, věnujte prosím pozornost otázkám a odpovědím na nejčastější dotazy zákazníků nebo nás kdykoliv kontaktujte.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: enzymy
minimální trvanlivost od data výroby: 6 měsíců
složení: rýže sušená, aspergillus oryzae
skladování: v suchu při teplotě do 25°C
výživové údaje na 100g: energie 1752kJ/418kcal, tuky 0.5g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.2g), sacharidy 93g (z toho cukry 0.2g), bílkoviny 8.5g, sůl 0g

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení