136 hodnocení
karamelové miso
unikátní pasta z BIO shiro misa cizrnového a ručně vyráběného karamelu typicky používaná na pečení, do dezertů, na palačinky, do zálivek či výrobu cukrovinek
Kategorie: | miso speciality |
---|
unikátní pasta z BIO shiro misa cizrnového a ručně vyráběného karamelu typicky používaná na pečení, do dezertů, na palačinky, do zálivek či výrobu cukrovinek
složení: karamel 35%, rýže sušená BIO, cizrna sušená BIO, voda, sůl mořská, aspergillus oryzae, CZ-BIO-002
výživové údaje na 100g: energie 1091kJ/260kcal, tuky 0.7g (z toho nasycené mastné kyseliny 0g), sacharidy 47g (z toho cukry 36g), bílkoviny 3.8g, sůl 4.5g
doporučené skladování při teplotě do 25°C, po otevření v chladu do 8°C
případné protečení produktu pod víčkem v důsledku dokvášení nebo povrchové tmavnutí není na závadu, může obsahovat stopy lepku nebo sóji
minimální trvanlivost od data výroby: 12 měsíců
vyrobeno v ČR
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář