26 hodnocení
mandlové miso
unikátní pasta z BIO rýže, BIO ječmene a mandlí typicky používaná na pečení, do dezertů, na palačinky, do zálivek či výrobu cukrovinek
Kategorie: | miso speciality |
---|
unikátní pasta z BIO rýže, BIO ječmene a mandlí typicky používaná na pečení, do dezertů, na palačinky, do zálivek či výrobu cukrovinek
složení: mandlová mouka 33%, rýže sušená BIO, ječmen sušený BIO, voda, sůl mořská, aspergillus oryzae, CZ-BIO-002
výživové údaje na 100g: energie 859kJ/205kcal, tuky 4.2g (z toho nasycené mastné kyseliny <0.5g), sacharidy 19g (z toho cukry 12.5g), bílkoviny 17g, sůl 4.2g
doporučené skladování při teplotě do 25°C, po otevření v chladu do 8°C
případné protečení produktu pod víčkem v důsledku dokvášení nebo povrchové tmavnutí není na závadu, může obsahovat stopy sóji
minimální trvanlivost od data výroby: 12 měsíců
vyrobeno v ČR
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář