mugikoji sušená BIO

3 hodnocení
 
vegan BIO
 
  • enzymatický ječmen v BIO kvalitě určený k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake apod.

  • po namixování nebo namletí na mouku lze použít pro rychlé „staření“ masa

  • příklady použití

    • příprava amazake ve formě přirozeně sladké kaše nebo skladkého nápoje

    • jako startér pro výrobu domácí miso pasty či kvašené marinády shiokoji

    • nadrtit na jemnou mouku v hmoždíři nebo za pomoci tyčového mixéru, obalit steak, nechat jeden až dva dny působit (stařit), maso očistit a omýt a poté běžným způsobem úpravit

  • Pokud nemáte s našimi produkty dosud zkušenost nebo máte nějaké nejasnosti stran nákupu, věnujte prosím pozornost otázkám a odpovědím na nejčastější dotazy zákazníků nebo nás kdykoliv kontaktujte.
Dostupnost Skladem
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 121,74 CZK bez DPH
140 CZK    
Kategorie koji enzymy
 
minimální trvanlivost od data výroby 6 měsíců
složení ječmen sušený, aspergillus oryzae
skladování v suchu při teplotě do 25°C
výživové údaje na 100g energie 1701kJ/406kcal, tuky 3.2g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.6g), sacharidy 79g (z toho cukry 0.8g), bílkoviny 11g, sůl 0g