26 hodnocení
mugikoji
sušený enzymatický ječmen v BIO kvalitě určený k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake nebo pro rychlé 'staření' masa
Kategorie: | enzymy |
---|---|
bio/organic: | CZ-BIO-002 |
sušený enzymatický ječmen v BIO kvalitě určený k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake nebo pro rychlé 'staření' masa
složení: ječmen sušený BIO, aspergillus oryzae
výživové údaje na 100g: energie 1701kJ/406kcal, tuky 3.2g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.6g), sacharidy 79g (z toho cukry 0.8g), bílkoviny 11g, sůl 0g
doporučené skladování v suchu při teplotě do 25°C
minimální trvanlivost od data výroby: 12 měsíců
vyrobeno v ČR
CZ-BIO-002 zemědělství EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář