Jednoduchou a chuťově extra zajímavou přílohu na jarní či letní stůl pro nás připravila Yuhi Che, za což velmi děkujeme. Miso dip na různé způsoby používáme a vždy jde o skvělé doplnění téměř jakéhokoliv talíře. S pomerančem jsme miso dip vyzkoušeli ale poprvé. A super!
Ingredience:
- Jakékoliv shiro miso (zde bylo použito jáhlové) – 2 polévkové lžíce
- Pomerančová šťáva – 2 čajové lžičky
- Cukr – 2 čajové lžičky
- Sójová omáčka nebo Tamari – ½ čajové lžičky
- Majonéza nebo Shiokoji – 2 polévkové lžíce
- Jakákoliv zelenina
Postup je fakt jednoduchý – vše důkladně smíchejte 😊
Vyzkoušejte klidně na grilovačce nebo jenom s nachos či zeleninou (jako v tomto případě) na takovéto domácí zobání 😊
Dobrou chuť!