35 hodnocení
shiokoji s fermentovaným pepřem
za studena kvašená nepasterovaná marináda z bílé rýže a fermentovaného kampotského pepře typicky používaná k nakládání a nasolování masa, ryb a zeleniny, jako základ nebo dochucovadlo polévek nebo za studena do salátů a pickles
Kategorie: | enzymy |
---|
za studena kvašená nepasterovaná marináda z bílé rýže a fermentovaného kampotského pepře typicky používaná k nakládání a nasolování masa, ryb a zeleniny, jako základ nebo dochucovadlo polévek nebo za studena do salátů a pickles
složení: rýže sušená BIO, voda, sůl mořská, kampotský pepř 0.6%, aspergillus oryzae, CZ-BIO-002
výživové údaje na 100g: energie 585kJ/140kcal, tuky 0.1g (z toho nasycené mastné kyseliny 0g), sacharidy 29g (z toho cukry 9g), bílkoviny 2.8g, sůl 7.6g
doporučené skladování při teplotě do 20°C, po otevření v chladu do 8°C
minimální trvanlivost od data výroby: 4 měsíce
vyrobeno v ČR
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář