Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že v letním období neexpedujeme v pátek, abychom se vyhnuli situaci, že Vaše balíčky zbytečně leží celý víkend v autech nebo skladech dopravců při vysokých teplotách. Prakticky to znamená, že zásilky na dobírku nebo uhrazené od pondělí do čtvrtka 12:00 odchází ještě tentýž den s doručením následujícího dne. Později přijaté objednávky jsou vyřízeny během víkendu a odchází v pondělí s doručením v úterý. Děkujeme za pochopení a Vaši stálou přízeň

shiokoji BIO

bez lepku vegan BIO
79 hodnocení
120 CZK 290 CZK od 120 CZK 104,35 CZK bez DPH 252,17 CZK bez DPH od 104,35 CZK bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • kvašená marináda v BIO kvalitě určená k nakládání a nasolování masa, ryb a zeleniny

  • základ nebo dochucovadlo polévek, za studena do salátů a pickles

  • příklady použití

    • jemně potřít maso před grilováním nebo pečením (kuře nebo rybu postačí pár hodin, vepřové či hovězí lépe přes noc)

    • promíchat do mletého masa nebo soté a nechat pár hodin působit

    • na dochucení zeleninových salátů

    • pro přípravu pickles a marinování zeleniny před tepelnou úpravou

    • pro přípravu tradičních japonských polévek

  • Pokud nemáte s našimi produkty dosud zkušenost nebo máte nějaké nejasnosti stran nákupu, věnujte prosím pozornost otázkám a odpovědím na nejčastější dotazy zákazníků nebo nás kdykoliv kontaktujte.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: koji enzymy
minimální trvanlivost od data výroby: 4 měsíce
složení: voda, rýže sušená, mořská sůl, aspergillus oryzae
skladování: při teplotě do 20°C, po otevření v chladu do 8°C
výživové údaje na 100g: energie 579kJ/138kcal, tuky 0.1g (z toho nasycené mastné kyseliny 0g), sacharidy 30g (z toho cukry 9g), bílkoviny 2.8g, sůl 7.7g

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení