7 hodnocení
shoyu hrachová
fermentované dochucovadlo v BIO kvalitě z červené pšenice a hrachu typicky používané do jídel, polévek a salátů
limitovaná první šarže nového produktu, který se objeví ve standardní nabídce v průběhu roku 2025
Kategorie: | shoyu |
---|---|
bio/organic: | CZ-BIO-002 |
fermentované dochucovadlo v BIO kvalitě z červené pšenice a hrachu typicky používané do jídel, polévek a salátů
složení: voda, hrách sušený BIO 4%, pšenice červená sušená BIO, sůl mořská, aspergillus oryzae
výživové údaje na 100g: energie 355kJ/85kcal, tuky 0.3g (z toho nasycené mastné kyseliny <0.5g), sacharidy 15g (z toho cukry 8.7g), bílkoviny 3.4g, sůl 12g
doporučené skladování při teplotě do 25°C
případný kal není na závadu, může obsahovat stopy sóji
minimální trvanlivost od data výroby: 12 měsíců
vyrobeno v ČR
CZ-BIO-002 zemědělství EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář