1 hodnocení
shoyu sójová
fermentované dochucovadlo v BIO kvalitě z červené pšenice a sóji typicky používané do jídel, polévek a salátů
Kategorie: | shoyu |
---|---|
bio/organic: | CZ-BIO-002 |
fermentované dochucovadlo v BIO kvalitě z červené pšenice a sóji typicky používané do jídel, polévek a salátů
složení: voda, sója sušená BIO 4%, pšenice červená sušená BIO, sůl mořská, aspergillus oryzae
výživové údaje na 100g: energie 394kJ/94kcal, tuky 2.6g (z toho nasycené mastné kyseliny <0.5g), sacharidy 9.5g (z toho cukry 4.4g), bílkoviny 5.2g, sůl 12g
doporučené skladování při teplotě do 25°C
případný kal není na závadu
minimální trvanlivost od data výroby: 24 měsíců
vyrobeno v ČR
CZ-BIO-002 zemědělství EU
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář