Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám upozornit, že poslední zásilky v letošním roce budeme expedovat v pondělí 22.12., ale už bohužel nemůžeme garantovat jejich doručení před vánočními svátky. Později přijaté objednávky vyřídíme po návratu k běžnému provozu od pondělí 5.1. Děkujeme za pochopení, Vaši přízeň v roce 2025 a přejeme Vám krásné svátky.

Dušené houby s česnekovým koji

Jestli už máte připravené česnekové koji z minulého receptu, nabízíme jednu ze skvělých variant jeho využití. Opět je jednoduché, rychlé a chutné a opět je z díly Yuhi Che.

Ingredience:

  • Jakékoliv houby, které máte rádi (na fotce je hlíva ústřičná, shimeji a enoki houby) – 300g
  • Česnekové koji – 3 polévkové lžíce

Postup:

  1. Nakrájejte houby (velikost kousků je na vás)
  2. Vložte houby na pánev a polejte je česnekovým koji
  3. Přiklopte pánev pokličkou a na střední teplotě duste 5 minut

Věříme, že zvláště v této sezóně „houby každý den“ Vás toto netradiční pojetí zaujme a najdete chuť jej vyzkoušet. Dobru chuť.