Kotrč a miso emulze

Houby milujeme. Objevujeme i ne-úplně běžné druhy, jejich chutě a možnosti využití. Takže jednoduchý a chuťově skvělý recept od Martina Baránka, sous-chefa olomoucké Entrée restaurace nám sem krásně zapadá. Určitě vyzkoušejte!

 

Ingredience:

  • Sojové aka miso - 3 pol. lžíce
  • Dijonská hořčice – 1 pol. lžíce
  • Oříškové máslo - 10 pol. lžíce

 

Postup miso emulze:

  1. Máslo, hořčici a miso vyšleháme v misce metličkou
  2. Můžete ozdobit bylinkami

 

Postup kotrč:

  1. Kotrč očistíme od nečistot, opláchneme vodou a osušíme
  2. Je možné použít odstředivku na salát
  3. Osolíme a orestujeme na másle do zlatova

 

Dobrou chuť!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu