Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o provozu našeho e-shopu během vánočních svátků. Tento rok už neposíláme. E-shop je samozřejmě v provozu nepřetržitě, takže nakupovat můžete kdykoliv. Vaše objednávky přijaté po datu 20.12. budeme odesílat od 2. ledna 2025. Dárkové poukazy emailem posíláme do 24.12. do 14:00 :-) Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme Vám příjemný konec roku. Váš tým kojibakers

Kuřecí maso na bazalkovém koji

Pokud Vás minule zaujalo Bazalkové koji, přeložili jsme další ze receptů Yuhi Che, kde jej hned můžete použít.

Ingredience:

Postup:

  1. Nakrájejte prsa na plátky (jako na řízky)
  2. Namarinujte plátky v bazalkové koji a vložte do uzavíratelného sáčku (teplotě odolného) a nechte v lednici minimálně 30 minut, ideálně přes noc
  3. Uvařte vodu a vložte do ní kuřecí plátky stále uzavřené v sáčku a vypněte vařič (plotýnku).
  4. Přikryjte hrnec a nechte 30-40 minut

Toť vše. Vyndané maso můžete ihned servírovat, např. se salátkem či jinou oblíbenou přílohou.

Dobrou chuť!

Zpět do obchodu