Tofu majonéza

Zdravá verze majonézy od Yuhi Che, kterou můžete vyzkoušet na desítky způsobů. Tak jak jste zvyklí používat klasickou majonézu. Příprava je opět jednoduchá a rychlá.

Ingredience:

  • Tofu (silken variantu, pokud možno) – 150g
  • Shiokoji – 1 pol. lžíce
  • Ocet (jakýkoliv, který máte rádi, zde byl použit rýžový) – 1 pol. lžíce
  • Olej (jakýkoliv, který máte rádi, zde byl použit rýžový) – 1 pol. lžíce
  • Cukr – 1 pol. lžíce

Postup:

  1. Smíchejte tofu a shiokoji dokud nezískáte hladkou konzistenci
  2. Přidejte zbytek ingrediencí a dobře promíchejte

V lednici Vám Tofu majonéza vydrží 3-5 dní, ale nejlepší je samozřejmě čerstvá.

Dobrou chuť.

 

Zpět do obchodu