40 hodnocení
zlatá komekoji
sušená enzymatická bílá rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake nebo pro rychlé 'staření' masa
Kategorie: | enzymy |
---|---|
bio/organic: | CZ-BIO-002 |
sušená enzymatická bílá rýže v BIO kvalitě určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako miso, shiokoji, amazake nebo pro rychlé 'staření' masa
složení: rýže sušená BIO, aspergillus oryzae
výživové údaje na 100g: energie 1752kJ/418kcal, tuky 0.5g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.2g), sacharidy 93g (z toho cukry 0.2g), bílkoviny 8.5g, sůl 0g
doporučené skladování v suchu při teplotě do 25°C
minimální trvanlivost od data výroby: 12 měsíců
vyrobeno v ČR
CZ-BIO-002 zemědělství EU
použitý speciální kmen plísně koji zlatavé barvy syntetizuje v porovnání se standardní bílou komekoji silnější enzymatický aparát, který tento produkt předurčuje zejména pro profesionální a atypická použití, krom jiného také pro svoje specifické zabarvení a zvýšenou barvivost a prašnost
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář