Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o provozu našeho e-shopu během vánočních svátků. Tento rok už neposíláme. E-shop je samozřejmě v provozu nepřetržitě, takže nakupovat můžete kdykoliv. Vaše objednávky přijaté po datu 20.12. budeme odesílat od 2. ledna 2025. Dárkové poukazy emailem posíláme do 24.12. do 14:00 :-) Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme Vám příjemný konec roku. Váš tým kojibakers

Česnekové miso

V jedné z objednávek jsme měli vtipný komentář, že jestli „to“ jako nepůjde namazat na chleba, že nám to dotyčný okamžitě vrací zpátky. A tak dnes něco i pro chlebožrouty a topinkáře...

garlic_miso_1

 

Dnešní recept totiž na česnekové miso je.

Potřebovat budete:

  • 6 lžic misa
  • 2 lžíce mirinu nebo 1 lžíci bílého vína
  • 1 čajovou lžičku medu
  • 1 stroužek nastrouhaného česneku, milovníci česneku 2 stroužky, můj taťka 5

 

A postup každý bezpochyby zvládne:

  • Vše do malého hrnce dejte.
  • Na mírném plameni při míchání zahřejte (nikdy nevařte, pouze alkohol vyprchat nechte).
  • Ve skleničce v lednici skladujte nebo hned použijte.

 

Třebas na topinku či chléb namažte.

Nebo, protože miso vždy skvěle s okurkou funguje, chutný salát pouhým smícháním s nakrájenou salátovkou připravte.

garlic_miso_2

 

garlic_miso_3

 

převzato se svolením z https://cookingwithkoji.wordpress.com

Zpět do obchodu