Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že v letním období neexpedujeme v pátek, abychom se vyhnuli situaci, že Vaše balíčky zbytečně leží celý víkend v autech nebo skladech dopravců při vysokých teplotách. Prakticky to znamená, že zásilky na dobírku nebo uhrazené od pondělí do čtvrtka 12:00 odchází ještě tentýž den s doručením následujícího dne. Později přijaté objednávky jsou vyřízeny během víkendu a odchází v pondělí s doručením v úterý. Děkujeme za pochopení a Vaši stálou přízeň

Česnekové miso

V jedné z objednávek jsme měli vtipný komentář, že jestli „to“ jako nepůjde namazat na chleba, že nám to dotyčný okamžitě vrací zpátky. A tak dnes něco i pro chlebožrouty a topinkáře...

garlic_miso_1

 

Dnešní recept totiž na česnekové miso je.

Potřebovat budete:

  • 6 lžic misa
  • 2 lžíce mirinu nebo 1 lžíci bílého vína
  • 1 čajovou lžičku medu
  • 1 stroužek nastrouhaného česneku, milovníci česneku 2 stroužky, můj taťka 5

 

A postup každý bezpochyby zvládne:

  • Vše do malého hrnce dejte.
  • Na mírném plameni při míchání zahřejte (nikdy nevařte, pouze alkohol vyprchat nechte).
  • Ve skleničce v lednici skladujte nebo hned použijte.

 

Třebas na topinku či chléb namažte.

Nebo, protože miso vždy skvěle s okurkou funguje, chutný salát pouhým smícháním s nakrájenou salátovkou připravte.

garlic_miso_2

 

garlic_miso_3

 

převzato se svolením z https://cookingwithkoji.wordpress.com

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení