Čočkový chléb s karamelovým misem
Často se ptáte, jak se dají použít některé z našich miso speciálek. Yuhi Che Vám ukáže jednu z možností – použít karamelové miso při pečení chleba. A v tomto případě ještě bezlepkového…
Ingredience:
- Čočka (zde použita zelená) – 340g
- Psyllium – 35g
- Karamelové miso – 1 čajová lžička
- Sůl – 1 čajová lžička
- Olivový olej – 50g
Postup:
- Namočte čočku přes noc
- Vylejte vodu a čočku rozmixujte najemno
- Smíchejte všechny suroviny a vložte je do formy (můžete ozdobit semínky na povrchu)
- Pečte 45-50 minut na 180°C
Pokud doma chléb pečete, vyzkoušejte i tenhle kousek. Jsme přesvědčeni, že nebudete litovat.
Dobrou chuť.