Sezóna chřestu každoročně navazuje na sezónu medvědího česneku, takže Yuhi nemohla připravit lepší recept, který tyto dvě období propojuje. My děkujeme za skvělý tip a inspiraci!
Ingredience:
- Jakékoliv krevety (na fotce jsou 3 tygří krevety)
- Zelený chřest – 2 ks
- Miso s medvědím česnekem – 1 čajová lžička
- Olej nebo máslo na smažení
Postup:
- Nakrájejte chřest na 3-4 cm kousky
- Rozehřejte olej nebo máslo na pánvi
- Přidejte krevety a osmažte dokud nezčervenají po obou stranách
- Poté přidejte chřest na 30-60 sekund
- Vypněte plotýnku a nechte trochu zchladnout
- Přidejte miso a dobře promíchejte (miso můžete předem rozmíchat v troše vody)
Dobrou chuť
P.S. Miso s medvědím česnekem zakládáme jako limitovanou edici jednou ročně, nenechte si ho ujít :-)