Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali o provozu našeho e-shopu během vánočních svátků. Tento rok už neposíláme. E-shop je samozřejmě v provozu nepřetržitě, takže nakupovat můžete kdykoliv. Vaše objednávky přijaté po datu 20.12. budeme odesílat od 2. ledna 2025. Dárkové poukazy emailem posíláme do 24.12. do 14:00 :-) Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme Vám příjemný konec roku. Váš tým kojibakers

Pickles v rýžovém octu

Yuhi Che nám připravila tip na zajímavé pickles. Takto jsme je neznali a vyzkoušeli poprvé. Jsou skvělé. Zkuste také, chuť takto naložené zeleniny bude určitě zpestřením nejenom pikniků a zahradních grilovaček.

 

Ingredience:

  • Rýžový ocet (nebo přímo Praocet) – 100 ml
  • Voda – 100 ml
  • Cukr – 3- lžic
  • Sůl – ½ čajové lžičky

 

Postup:

  1. Vložte všechny ingredience do hrnce
  2. Přiveďte k varu, poté vypněte plotýnku a počkejte dokud směs nezchladne
  3. Vložte zeleninu, kterou máte rádi (na fotce jsou ředkvičky)
  4. Nechte několik dní v lednici

 

Dobrou chuť!

 

Zpět do obchodu