Cibulové koji

Opět po čase navazujeme na dřívější recepty z komekoji, které nám připravuje Yuhi Che. S pomocí enzymatické rýže je totiž velmi snadné připravit si vlastní dochucovadlo či marinádu a tou pak upravit oblíbený recept. Dnes Vám nabídneme cibulové koji.

 

Ingredience:

Postup:

  1. Smíchejte komekoji a sůl
  2. Nakrájejte cibuli na drobné kousky
  3. Vše spolu dobře promíchejte
  4. Vložte do čisté sklenice, uzavřete, ale neutahujte!
  5. Nechte v pokojové teplotě zrát tři dny, jednou denně promíchejte NEBO nechte zrát 10 hodin při teplotě 60°C

 

Jednoduché a uvidíte, že i chutné. A cibulovou koji si můžete vyzkoušet hned příště třeba se smaženými kalamáry kroužky.

 

Zpět do obchodu