shiokoji hnědá BIO

2 hodnocení
 
bez lepku vegan BIO
 
  • kvašená marináda v BIO kvalitě určená k nakládání a nasolování masa, ryb a zeleniny

  • základ nebo dochucovadlo polévek, za studena do salátů a pickles

  • příklady použití

    • jemně potřít maso před grilováním nebo pečením (kuře nebo rybu postačí pár hodin, vepřové či hovězí lépe přes noc)

    • promíchat do mletého masa nebo soté a nechat pár hodin působit

    • na dochucení zeleninových salátů

    • pro přípravu pickles a marinování zeleniny před tepelnou úpravou

    • pro přípravu tradičních japonských polévek

  • Pokud nemáte s našimi produkty dosud zkušenost nebo máte nějaké nejasnosti stran nákupu, věnujte prosím pozornost otázkám a odpovědím na nejčastější dotazy zákazníků nebo nás kdykoliv kontaktujte.
Dostupnost Skladem
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Cena 104,35 CZK bez DPH
120 CZK    
Kategorie koji enzymy
 
minimální trvanlivost od data výroby 4 měsíce
složení voda, rýže natural sušená, mořská sůl, aspergillus oryzae
skladování při teplotě do 20°C, po otevření v chladu do 8°C
výživové údaje na 100g energie 610kJ/146kcal, tuky 0.8g (z toho nasycené mastné kyseliny 0.2g), sacharidy 31g (z toho cukry 9.4g), bílkoviny 3g, sůl 7.7g