recepty
Slané miso se hodí i do sladkých receptů. Opakovan...
Shiokoji, slaná umami marináda, je jeden z na...
Yuhi Che to s misem umí. Dnes Vám díky ní dop...
Tak tohle je hned několikrát týdně večeře Daniely ...
Yuhi Che pro Vás připravila další ze série jednodu...
Jakmile Daniela Bystrická ochutnala Shiokoji s&nbs...
Samozřejmě jsme moc rádi za všechny recepty, kde n...
Sladká kaše nebo také nápoj Amazake (Amasaké) má n...
Perfektní miso polévka na japonský způsob od Danie...
Daniela Bystrická z olomoucké Entrée se postu...
Yuhi nám připravila alternativu naší česnekové mis...
Recept, kde jsou hned tři z našich produktů a...
Na zdravé vlně receptů od Yuhi Che zůstáváme i nad...
Inovativní a boží recept od Daniely Bystrické. Klo...
Na tuhle chuť jsme byli hodně zvědaví, protože spo...
Na sváteční dny třeba dostanete chuť na výjimečné ...
Tohle exotické ovoce dnes najdete ve většině obcho...
Daniea Bystrická, kuchařka olomoucké Entrée restau...
Yuhi Che, úžasná Japonka žijící přes deset let v&n...
Okonomiyaki je druh zelné placky, která patří mezi...
Děkujeme Daniele Bystrické za další supr recept. T...
Máte chuť na něco sladkého, ovocného a se slaným t...
Děkujeme Daniele Bystrické z Entrée za další ...
Chtěli jste si doma někdy vyzkoušet sušené maso? M...
Dengaku je typická miso omáčka na grilovaný lilek....
Typů jak fermentovat kimchi je nezměrné množství. ...
Houby milujeme. Objevujeme i ne-úplně běžné druhy,...
Po sezóně „nechceš cuketu?“ přichází doba „máte do...
V Kojibakers se hodně věnujeme výrobě různých druh...
Často se ptáte, jak se dají použít některé z ...
Daniela Bystrická z Entrée si nejen s na...
Dhál je jedno z typických indických jídel „z ...
Tak to je recept jak vyšitý na horké léto . Také m...
V olomoucké Entrée si s našimi produkty ...
Je taková škoda, že nejsme kuchaři. Umíme ty věci ...
Nechcete zkusit koblihy s misem? Skvělý recep...
Daniela Bystrická z Entrée restaurace zvládla...
Tohle je recept, na který jsme čekali. Milujeme ja...
Máme pro vás další skvělý a originální recept z&nb...
Yuhi Che nám připravila tip na zajímavé pickles. T...
Sezóna chřestu každoročně navazuje na sezónu medvě...
V tomto příspěvku nám Yuhi Che ukáže jednu z ...
Často odpovídáme na to, k čemu se miso použív...
Když už je konečně počasí na pravidelné jídlo venk...
Jednoduchou a chuťově extra zajímavou přílohu na j...
Občas zabrousíme i do vyšší gastronomie a tak nabí...
Dnes tu máme jednu rychlovku netypické, ale skvělé...
V misu je možné různé věci nakládat. Velmi často z...
Dnes Vám přinášíme trochu netypický recept na miso...
Minule jsme si připravili (shio)koji s medvěd...
Milujeme medvědí česnek, který jednou za rok přiná...
Kuře křehčené v komekoji, arašídová miso omáč...
Miso bábovka (nebo koláč podle toho, jakou formu n...
Pokud jste si již připravili Cibulové koji, nabízí...
Opět po čase navazujeme na dřívější recepty z ...
Krásný a trochu náročnější recept pro sváteční stů...
Martin Baránek, sous chef z olomoucké Entrée ...
Osvěžující chuť, kterou můžete použít jako dresink...
Umami dochucovadlo na druhou. Yuhi Che spojila síl...
Yuhi Che pro nás tentokrát připravila sladkou vari...
Pro slavnostnější oběd přinášíme trochu náročnější...
Zdravá verze majonézy od Yuhi Che, kterou můžete v...
Každý máme svůj recept na bramborový salát, no né?...
Pokud Vás minule zaujalo Bazalkové koji, přeložili...
Další unikátní přísadou, kterou si doma můžete leh...
Nedávný recept na Shiokoji bůček vzbudil ohlas a t...
Nedávno jsme Vás seznámili s Rajčatovým koji ...
Volně navazujeme na dřívější recepty z komeko...
Martin Baránek z olomoucké Entrée restaurace ...
Jestli už máte připravené česnekové koji z mi...
Z komekoji (sušené enzymatické rýže) si můžet...
Recept pro luxusní nedělní oběd plný umami chutí. ...
Jednoduše a chutně. Tohle máme s Japonci spol...
Další recept z Japonska pro české masožrouty....
Sladká inspirace od Martina Baránka, zástupce Přem...
Díky této metodě přípravy a použití shiokoji si př...
Recept od Martina Baránka, zástupce Přemka Forejta...
Velmi zajímavý a originální recept, který pro nás ...
Ingredience pro satát: Uvařená rýže - 300 g Če...
Pro fanoušky lehkých jídel plných chutí tu máme da...
Ingredience pro dvě porce: 1 avokádo (uzrálé, s...
Ingredience pro 3-4 porce: 200g mletého vepřové...
Netradiční kvašené okurky... Ingredience: 10-1...
Nenáročná a pohodová chuťovka pro různé příležitos...
Marinované vepřové maso v misu... Ingredience: ...
Ingredience: 400 g čínského zelí (čtvrt hlávky)...
Ingredience: 500g vepřového nebo kuřecího masa ...
Máte v lednici lososa a přemýšlíte o novém způsobu...
Ingredience pro 4 porce: 100g čínského zelí 1 ...
V jedné z objednávek jsme měli vtipný komentář, že...
Jak nám tak začíná léto, přichází i čas na svěží v...
Velmi jednoduchý, šikovný a chutný tip. Miso totiž...
Amazake je tradiční japonská kaše nebo také nápoj,...